Μαριλένα Κοττή

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Αρσακείου – Τοσιτσείου Εκάλης. Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και είναι κάτοχος Bachelor in Business Administration (major Marketing). Έκανε συμπληρωματική εκπαίδευση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πρόγραμμα Επικοινωνία, Τουριστική Προβολή και Δραστηριότητα: Πολιτιστικά Δρώμενα, Φεστιβάλ, Αναβιώσεις και Καινοτόμες Καλλιτεχνικές Δράσεις. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα (ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε) στο τμήμα διοικητικής υποστήριξης του Γενικού Διευθυντή. Επίσης έχει εργαστεί στις διαφημιστικές εταιρείες “Guard” και “Κέντρο Προώθησης Πωλήσεων”. Συμμετείχε στον σχεδιασμό και την οργάνωση προγραμμάτων προβολής, ομιλιών, συνεντεύξεων τύπου, δημοσιεύσεων, δελτίων τύπου. Επίσης στον σχεδιασμό και την προβολή εταιρικής ταυτότητας καθώς και στην προετοιμασία για την Διεθνή Έκθεση Θεσ/νίκης (Δ.Ε.Θ) και την Έκθεση «Μεταφορές» στον Ο.Λ.Π.
Από την ίδρυση της ARTIVA, εκτός από την οργάνωση φεστιβάλ έχει κάνει ολοκληρωμένες μελέτες για τη δημιουργία πολιτιστικών εκδηλώσεων και δρώμενων μετά από πρόσκληση φορέων, τις οποίες και έχει παρουσιάσει. Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Δήμου Ναυπλιέων ως τιμώμενου δήμου στο 1ο Helexpo Travel Show στο Μαρούσι, παρουσίασε το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ» και το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL» ως δύο πολιτιστικά φεστιβάλ που έχουν γίνει θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά.

Θεοδόσης Αντωνιάδης

Γεννήθηκε το 1964 στο Ναύπλιο. Από την ηλικία των 10 ετών άρχισε να μαθαίνει μουσική (κόρνο και τρομπέτα) με δάσκαλο τον αρχιμουσικό κ. Βασίλειο Χαραμή στην Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπλίου. Αργότερα ασχολήθηκε με όλα τα χάλκινα πνευστά όργανα και ως τρομπετίστας ήταν σολίστ ως το 2003. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο συνέχισε τις σπουδές του στη μουσική παίρνοντας πτυχίαΩδικής, Αρμονίας , Αντίστιξης, Φούγκας, Ενοργάνωσης μπάντας και μονωδίας (κλασσικό τραγούδι). Είναι σημαντικό να σημειωθεί η αριστεία του στα μαθήματα που απαιτούσαν φωνητικές ικανότητες και δεξιότητες. Από το 1975 προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μπάντα Ναυπλίου ως τρομπετίστας Από το 1983 ως το 2003 κατέχει τη θέση του βοηθού αρχιμουσικού στη Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπλίου και διδάσκει στο φυτώριο της μπάντας. Από τον Ιούνιο του 2003 μέχρι και σήμερα τη θέση του Αρχιμουσικού. Ως χορωδός και σολίστ συμμετείχε για τρία χρόνια στη Ναυπλιακή Χορωδία και από το 1995 δημιουργεί την Παιδική Χορωδία του Δήμου Νέας Κίου. Το 1996 δημιουργεί γυναικεία χορωδία στη Ν.Κίο και το 1998 τη μικτή Δημοτική χορωδία. Το 2001 αναλαμβάνει τη Δημοτική Χορωδία Ασκληπιείου (σήμερα Δ.Χ Επιδαύρου) και συνεχίζει και κει το δημιουργικό του έργο. Το 2003 δημιουργείται για πρώτη φορά παιδικό και εφηβικό-νεανικό τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Ναυπλίου και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διδασκαλία και διεύθυνση. Το 2006 δημιουργεί και αναλαμβάνει τη διδασκαλία και διεύθυνση του Μικτού Πολυφωνικού Τμήματος της Δημοτικής Χορωδίας Ναυπλίου. Το 2008 ξαναδημιουργεί τη παιδική χορωδία της Νέας Κίου. Το 2008 διορίζεται ως καθηγητής Μουσικής σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και δημιουργεί χορωδίες και οργανικά συστήματα σε γυμνάσιο και Λύκειο.
Σήμερα ο Θεοδόσης Αντωνιάδης ασχολείται με την καλλιτεχνική διεύθυνση Φεστιβάλ καθώς και με τη διεύθυνση των παρακάτω μουσικών συνόλων:

  1. Αρχιμουσικός στη Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπλίου.
  2. Αρχιμουσικός στη Φιλαρμονική Νέας Κίου – Δήμου Άργους – Μυκηνών.
  3. Μαέστρος στο Μεικτό Πολυφωνικό σχήμα της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου
  4. Μαέστρος στο Εφηβικό-νεανικό Τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Ναυπλίου
  5. Μαέστρος στη Δημοτική Χορωδία Νέας Κίου
  6. Μαέστρος στη Μικτή Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου
  7. Μαέστρος γυναικείου φωνητικού συνόλου «Συμφωνία»
© Copyright - ARTIVA Cultural Management & Advertising Social Icons